Welkom bij Kapsalon Laurence

Beste klant,
wij houden van een transparant tarief.
Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.
Soms, in uitzonderlijke gevallen wijkt een prijs toch af, of  worden er supplementen aangerekend.

In volgende gevallen is een supplement van toepassing:
– Aanwending van speciale technieken.
– Aanmaken van extra kleur of ontkleuringsproduct.
– De prijs van een omvorming verschilt naargelang de hoeveelheid en de lengte van het haar.

Verder maken we er u op attent:
-Voor een keratinebehandeling maakt u best een afspraak voor een gratis diagnose.

mechen worden altijd ingepakt (meestal in zilverpapier). Dit zorgt ervoor dat de behandelde lokken gescheiden blijven van de rest van het haar en dat de kleur of het product goed intrekt, voor een gelijkmatig en precies resultaat.
balayage is met kam of borstel en werkt in aan de lucht.Bij deze techniek worden de lichtere tonen als het ware op het haar geveegd, waardoor er een zeer natuurlijk effect ontstaat.
face framing is een techniek waarbij highlights rondom je gezicht worden gezet. Op deze manier laat je jouw gezichtsvorm het best naar voren komen en creëer je een frisse look.
Ombré is een haarkleurtechniek waarbij de kleur geleidelijk overgaat van donker aan de wortels naar lichter aan de uiteinden. Het creëert een tweekleurig effect dat natuurlijk en zachtjes in elkaar overloopt, wat een subtiele en stijlvolle look geeft.
Een "foileage" verwijst naar: "foil" en "collage". Bij deze techniek worden dunne folies gebruikt om strengen haar te isoleren en ze in verschillende kleuren te verven. Resultaat: een mooie en gemengde kleurlook.